perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tukan säätöä ja säätöä

Eilen värjäsin tukan sitten kolme kertaa...
Juuri kun sain värinpoistoaineet päähän, soi puhelimen muistutus että matikan tentin alkuun aikaa 20 min.
Shit. Olipa sitten jäänyt vessankello (vessakello on hyvin_tärkeä_aamuväline) siirtämättä kesäaikaan. Kyse oli jo uusinnasta, kun olin unohtanut mennä ensimmäiseen tenttiin, joten eipä paljon ollut  vaihtoehtoja. Aine oli päässä sitten reilun tunnin... Empä suosittele... Melko oranssinkellertävänvivahteikas lopputulos oli....

Onneksi kaapista löytyi hätävaraväri ja sain tällä paniikkipurkilla ensin paikattua pahiten kärsineet ex-ruskeat raidat. Sitten hoksasin paikata samalla maantienvärillä muunkin osan päästä, mutta lyhyemmällä vaikutusajalla.

Kaveri tuli sitten tänään laittamaan teippipidennykset. Molemmat oltiin ensikertalaisia, mutta Oprin mahtavien ohjeiden avulla homma sujui kuin tanssi! Ja ihan super-mega-huippu-ihqu-tukka tulikin!! Aikaa kului vaan niin reippaasti, että muotoonleikkaaminen jää toiselle päivälle. Mähän siis aion leikata pidennyksiä aika rajusti, tarkoitus on päästä niiden avulla vain pahimman kasvatusvaiheen yli, mikään pitkän tukan ystävä en varsinaisesti ole.

*muoksista* Tässä kuva muotoon leikatusta päästä. Eipä tuosta pidennyksiä edes huomaa :) Kyseessä on siis Rapunzelin 2-väriset, liekkö alunperin 45-senttiset. Teippinä Simply Natural, joka ainakin otti hyvin kiinni, katsotaan sitten millainen poistontuska tulee olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti