tiistai 18. joulukuuta 2012

30 years gone 3 days to go.

Niin sitä nyt on ensimmäinen vuorokausi eletty neljättä vuosikymmenettä tätä elämää.
Varmaan piti olla vähän toisennäkönen tämä la vita mia tässä kohtaa, jos parikymppisenä ois kysytty. Mutta elämä ei onneksi kysy vaan tekee itsestään ihan itsensä näköisen :)
Hukkaan ei oo heitetty vuosia yhtäkään, sen todisti eilen kevan kuusisivuinen työeläkeotekin. Ei summilla, mutta työpaikoilla. Eilen oli hyviä keskusteluja nelikymppisten neitokaisten kanssa. Että mikäs tässä ollessa; 20 tiukkaa vuotta takana ja toiset 20 edessä!

Kolme yötä sen sijaan on edessä joululomaan. Jotenkin ollut semmoinen tahti tässä joulukuussa, että kyllä sen tarpeessa ollaankin. Lievää sisustussuunnitelmaa lukuunottamatta ei ole suurempaa ohjelmaa tulossa. Paitsi ellei tietty jotain extempore-juttuja ;)

Joulun aion viettää kotomaisemissa lähipiiriläisten kesken, rennosti lötkömötkötellen ja herkutellen. Piparkakkutalon leivoin lauantaina ja ehkä ensimmäistä kertaa se jopa onnistui!
Asettelin mökkeröisen pahvin ja styroksin päälle. Palapeili toimii jäätyneenä lampena, jossa ankat luistelevat (?!). Sisällä palaa tietenkin jouluvalot ja tontut kurkistelevat nurkan takaa :)

Joulukoristeet laiteltiin sunnuntaina. Historiallisesti lähdetään myös aitoa kuusta hakemaan tänään, ensimmäistä kertaa noin 18 vuoteen isän kanssa ja ensimmäistä kertaa myös minun tupaani tulee ainoastaan oikea kuusi. Oletan kissamummojen olevan jo niin vanhoja, etteivät moisesta enää niin innostu...

Joulun kohokohta ehdottomasti myös se, kun ensimmäistä kertaa avaa jouluradion ja sieltä sattuu juuri tulemaan yksi lemppareista, Tulkoon joulu.
Tulkoon tosiaan!
Joulu on mun lemppari! :)
Tänä jouluna jää ainoastaan harmittamaan saunan uupuminen, mutta täytyy jotain muuta kivaa keksiä siihen kohtaan... Jos uimaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti