tiistai 12. helmikuuta 2013

Buzzaus: Belvita -aamukeksiä

Tällä kertaa Buzzador -paketista löytyi rouskuteltavia herkkuja: Belvita  -aamupalakeksejä. Saatavilla on kolme makuvaihtoehtoa kätevissä annospakkauksissa: Vilja & Maito, Hunaja & Pähkinä sekä Jogurtti. Kaikki keksit ovat täysjyväviljaa ja niistä saa kuituja sekä vitamiineja. Belvita -keksit vapauttavat hiilihydraatteja hitaasti ja tasaisesti 4 tunnin ajan eli energiaa riittää koko aamupäiväksi.

Omat arkiaamupalani ovat varsin vaihtelevia: Aamuteen seurana on enimmälti erilaisia leipiä, korppuja, näkkileipää... Kotona huitaistun pika-aamupalan lisäksi oleellisempi osa aamua on heti töihin päästyäni keittää kahvit ja nakerrella keksejä samalla kun tsekkailen sähköposteja ym. ennen asiakaspalvelun avaamista. Viikonloppuaamiainen se vasta moniosainen onkin. Viipyilevää heräämistä kohti aamukahvia, kahvinjälkeistä löhöilyä, lisää kahvia. Ja keksiä. Belvita-kampanja tuli siis aivan oikeaan osoitteeseen.

Työpäivään tehoja aamukeksillä!
Terveyskeksit eivät ole olleet minun juttuni. En pidä myslimäisistä, tahmeista välipalapatukoista enkä varsinkaan Digestive -kekseistä. Paitsi niistä suklaalla kuorrutetuista >_<. Hieman varauksella lähdin testaamaan Belvita -keksejä. Mutta kappas, nehän maistuivat hyviltä. Työpaikan kahvipöydästäkin Belvita -keksipaketti tyhjeni viikossa, vaikkei siellä muka muut kuin minä mussuta makeaa.... Mutta kun terveyskekseiksi ne on niin hyviä.

Oman perheen lapsiasiantuntija ei kekseille lämmennyt. Hän edustaa sitä prinsessatyyppiä, jolle keksissä pitää olla joko a) hilloa b) suklaata c) cremeä. Sen sijaan ystävättären poikakolmikolle keksipaketti upposi noin vuorokaudessa. Keksit selkeästi ovatkin suunnattu aikuisille/isommille lapsille. Itse voisin tarjoilla lapselle keksejä eväänä mm. piknikillä, hiihtoretkellä, uimarannalla...

Belvita-keksien pakkauksessa kehoitetaan nauttimaan aamupalaksi jugurttia, hedelmä ja 4 kpl keksejä. Tätä testasin myös. Tosin neljä keksiä putkeen olisi ollut liikaa. Asianhan voi toki paikata niillä työpaikan aamukahveilla, kun noita makujakin on useampia.
Aamukeksiä lisukkeilla
Makusuosikki riippui maistajasta. Oma suosikkini on Vilja & Maito. Se on myös ulkonäöltään miellyttävin. Ääniä ropsahteli kuitenkin tasapuolisesti kaikille eri mauille. Omaan suuhun kaksikerroksinen täytetty Jogurtti oli aivan liian iso. Keksin pitää olla pieni, rapeasti rouskahtava ja suussasulava. Yksikerroksiset Belvita-keksit täyttävät nämä kriteerini.

Terveysvaikutuksista huolimatta paras tapa nauttia aamukeksiä on kuitenkin kiireettömänä viikonloppuaamuna hitaasti nautiskellen, lempeästi lämpimän ja pehmeän peiton alla. Lapsetkin katsovat piirrettyjä, niin tämän aamunautinnon voi omistaa salaa vain ja ainoastaan itselleen ;)
Sen näkee naamasta, kun on saanut aamukeksiä.

Lisätietoja Belvita -kekseistä osoitteesta www.keksihylly.fi
Lisätietoja Buzzadorina olemisesta ja liittyminen Buzzadoriksi osoitteesta www.buzzador.com
Suosittelen molempia lämpimästi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti