lauantai 4. toukokuuta 2013

Buzzador: Burgeribileet

Aurinkoinen vappu osui mainiosti Hälsans Kök -kampanja-aikaan, joten mitäpäs sitä muuta kuin kesäkauden korkkaus, grilli kuumaksi ja kaverit kylään!


Kasvikset kuumentumassa!


Hälsans Kök Burger -kasvispihvit toimivat ihan sellaisenaan syötynä tai vaikkapa sämpylän välissä. Ja grillissä paistettuna, ulkona syödessä, mikään, mikään ei voi olla parempaa kuin kunnon eväät joista jokainen voi valita mieleisensä! Kyytipoikana raikas juoma, joka tällä kertaa oli tietenkin sima.

Hälsans Kök -kasvispihveistä 60 % on soijaa, mutta koostumukseltaan ja ulkonäöltään pihvit muistuttavat ihan tuttua jauhelihapihviä. Vaikken itse erityisruokavaliota noudatakaan, niin oikein tyytyväisenä kelpuutin burgerissani kasvisversion. Kun sämpyläksi vieläpä valitsee täysjyväisen ja seuraksi salaattia, niin oikein kummastuttaa syödä niin hyvää niin terveellisesti...?!!

Syömäääään!
Suomen kesäsäätä ei tarvitse jännätä, sillä Hälsans Kök -ateriat ovat pakasteita, joten sateessa ei tarvitse grillailla kiloa nautaa vain pilaantumisen pelossa :)

P.s. Tänä kesänä kannattaa grillailla (tai paistaa uunissa/pannulla) Hälsans Kök -kasvisaterioita , sillä sivustolla on menossa keräilykampanja, jolla voi saada 3kk lehdet ilmaiseksi....

Tuotetiedot, reseptivinkit yms www.halsanskok.fi

---------
Lisätietoja Buzzador-toiminnasta www.buzzador.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti