lauantai 4. toukokuuta 2013

Buzzador: Hälsans Kök -kasvispyörykät

Puolivalmisruokien suurkuluttajana innostuin päästessäni mukaan tähän kampanjaan!

Mun, kuten varmaan aikasta monen muunkin äiti-ihmisen- ikuisuusongelma on, että kun työ-päiväkoti-kauppa-rundilta pääsee viimein kotiovelle, on nälkä, kiukku ja väsy jo sellainen että aikaa ruuan valmistumiseen on maksimissaan 30 minuuttia. Siis mä en kestä minuuttiakaan enempää tai naksahdan :D
Joten vaikka _yritän_ syödä terveellisesti, niin toooosi usein tulee turvauduttua valmisteisiin.

Paitsi eineslihapulliin en oo kyenny koskemaan vuosiin kaikenmaailman rotanhäntäjuttujen jälkeen.

Aloitettiimpa buzzaus siis kasvis- ja falafelpyöryköillä.
Ensimmäiset paistoin lihapullien tyyliin ranskisten kanssa uunissa.
Ulkonäkö- ja koostumus yllätti - ihan lihapullamaisia, paitsi falafelit vihreämpiä. Maku yllätti myös. Kasvispyörykät toimii! Todella hyviä! Lapselle olisi mennyt täysin läpi lihapullina. Falafel sen sijaan ei meille sellaisenaan maistunut, oli jotenkin kitkerä... ehkäpä se kik-herne... Kaipasin falafelin kaveriksi jotakin kastiketta... ehkä joku jugurtti-juttu...tsatsiki? Sen kanssa täytyy jatkaa harjoituksia, mutta kasvispyörykät pääsevät kyllä ruokapöytäämme paikkaamaan einespullien jättämää aukkoa. Näiden kanssa ei tarvitse ajatella, mitä eläinten rustonjämiä pulliin on kaavittu: Tuotteissa itseasiassa on runsaasti esimerkiksi soijaa, joka voidaan laskea jopa superfoodin joukkoon hyvien ominaisuuksiensa vuoksi. Sehän sisältää myös runsaasti proteiinia, jonka riittävään saantiin varsinkin kasvissyöjien on kiinnitettävä erityishuomiota. Kasvissyönnistä en sinänsä sano enempää, sillä ei ole minun juttuni enkä siitä juurikaan tiedä. Tiedän vain, että kasvikset ovat naminamihyviä ja vieläpä terveellisiä!!

Uuniin menossa!
Uunista tulossa!
Perinteisesti perjantaisin hölläillään telkkarin ääressä dippieväiden kanssa, ja mukaan huolittiin tällä kertaa nämä uusimmat tulokkaatkin.
Kaikkiruokaisen dippivati

Tuotteet ovat hieman kalliimpia kuin kylmätiskin einespullat. S-marketissa kaikki Hälsans Kök -pakasteet olivat 3-4 euroa /paketti. Valmistaahan niistä toki monta ateriaakin näin pienelle perheelle ja pakkasessa on helppo säilyttää pidempäänkin.

Hälsans Kök kasvispyöryköitä voin suositella lihansyöjillekin :)
www.halsanskok.fi

---------
Lisätietoja Buzzador-toiminnasta www.buzzador.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti