sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Hopotus: Fructolax-kuutiot

Pitkästä aikaa tuli taas tuotetestauksen aika. Tällä kertaa testissä oli Fructolax-kuutiot.

Fructolax on hedelmä- ja kuitutiiviste, joka tukee säännöllistä suolentoimintaa luonnollisesti ja hellävaraisesti. Kuutiot sisältävät mm. viikunaa, raparperia, tamarindia ja fenkolia.

Fructolax oli minulle ennestään tuntematon valmiste. Kuullessani kampanjasta innostuin sen luonnonmukaisuudesta: Omat vatsaongelmani olen aina pyrkinyt hoitamaan ravinnolla kuntoon. Ruokavalion hätäapua tiivistettynä pakettina. Sounds good.


Fructolaxia otetaan 1 kuutio illalla runsaan veden kera ja vaikutuksen luvataan alkavan seuraavana päivänä.

No niin. Ei muuta kuin perheenjäsenet (ei suositella alle 12-vuotiaille) riviin ja testaamaan.


Problem 1. Yök. Mitä tää on? Lihaliemen malliin, kokoon ja väriin pakattu tiiviste ei herätä halua haukata sitä sellaisenaan. Varsinkin kun tietää kuution olevan tarkoitettu suolistolle ei tummanruskea väri miellytä. Kuutio näyttää pakatulta kakalta.

Problem 2. Miten tää syödään? Kuutio on ihan liian suuri tungettavaksi kerralla suuhun. Kuution koostumus on ällöttävän tahmainen ja se tarttui hampaisiin. Muu perhe jätti leikin kesken hypisteltyään kuutiota sormissaan hetken. Itse söin sitkeästi parina iltana. Omastani palan. En kertakaikkiaan kyennyt syömään koko kuutiota. Väkisin nakertelin reilun puolikkaan molempina iltoina. En huomannut mitään vaikutusta. Annokseni ei todennäköisesti ollut riittävä.

Positiivisena asiana luonnonmukaisuuden lisäksi mainittakoon kuitenkin Fructolaxin maku: Se oli ihan mukavan makuinen. Makea, rusinaisen hedelmäinen. Jossain toisessa olomuodossa se voisi olla hyvää. Fructolaxia onkin saatavilla myös tabletteina, joten todennäköisesti valitsisin mielummin sen.

http://www.hopottajat.fi/fructolax
Lisätietoa Fructolax-tuotteesta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti