torstai 18. huhtikuuta 2013

Linjoilla

Työreissuista pääkaupunkiin on se hyvä puoli, että niiden kylkiäisinä tulee mahdollisuus kaikenlaisiin nautintoelämyksiin.

Ilometritehtaan linjalla
Eilen kävin katsomassa UIT:n Ilometritehtaan. Oon joskus niitä UIT:n taltiointeja telkkarista katsellut ja kuolannut, mutta paikan päälle en oo koskaan päässyt. Musiikki-irrottelusta vastasivat Virve Rosti ja Jean S ja hyvinhän nuo vetivät rooliakin päälle, vaikkei biisien jokseenkin ontuva lyriikka oikein kolahtanut. Tekemisen meininki korvasi kyllä moiset puutteet! Sketseistä tirvahti muutama niin, että kyllä penkki tärisi tämän kankkujen alla. Ihan kesäkuntoon ei vatsalihaksia kyseisen esityksen voimin kyllä saatu, mutta ehdottomasti sentään se kuuluisa hyvä mieli, jolla taas porskuttaa - vaikkapa Heinolan kesäteatterin ensi-iltaan asti :)

Ratikkalinjalla & Rutiinilinjalla
Jatkoilin kiltisti ratikalla (sillä väärällä) hotelliin (sain iltalenkkiäkin) ja heräsin (siitä huolimatta) huonosti nukutun yön jälkeen reippaana aamusaunaan. Siellä sitä istuskeli yksin alastomana höyryämässä kaupungin kattojen yllä ja katseli isoista lasi-ikkunoista auringossa kylpevää Helsinkiä. Vähän toisenlaista maisemaa kuin täällä tehtaan rutiinilinjalla. Tekipä hyvää. Se saunakin tietysti, kun ei kotona ole moistakaan herkkua.

www.scandichotels.fi
Asialinjalla
Ja ettei nyt ihan väärä kuva jää, niin kyllä sitä tuli tikutettua messuilla kintut kipeeksi, suu kuivaksi ja posket tekohymystä turraksi kahdessa päivässä niin että fyysisten oireiden loputtuakin rajusta ihmisähkystä kärsii vielä ainakin viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti