sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kodin huoltomies ja putkimies.

Eilen oli ensimmäinen päivä tänä keväänä, kun lapselle saattoi laittaa lenkkarit jalkaan.
Ja sitten se kevät jo alkoikin ja tänään tarkeni pihalla futista pelailla jo t-paidassa. Lyhyeksi jäi välikausi, eilen oli myöskin ensimmäinen päivä kun saattoi kuvitella lapsen tarkenevan välikausitakissa.

Odotan kesää. Ihana kesä tulossa. Tähän ei ole kesäksikään tulossa muita vuokralaisia (tai ois tulossa, muttei kuulemma oteta), eli mun yksinvaltius jatkuu ja saan edelleen valloittaa rappukäytävän niin idätyksilleni kuin pyykeille ja leluille ja polkupyörille ja....  Täytyy yrittää olla sytyttämättä tulipaloa :D. Ja pihan valloitan tietenkin myöskin. Odotan jo innolla mitä kaikkea meillä täällä on. Tänä viikonloppuna krookusten armeija on valloittanut nurmet. Nuo kymmenkunta omenapuuta yläpihalla ovat jo täyttäneet mielensopukkani alkukesäisellä päivällä, kun pääskyset kirkuvat ja pötköttelen omenankukkien alla tuijottelemassa pilvilaivoja... aaaahh.... Siisti täytyy yrittää olla. Täähän on oikeastaan puisto. Aidattu, yksityinen puisto. Lakaisin hiekkoja oman taloni edestä ja lapsukainen autteli huoltomiestä kanniskelemaan jotain levyjä XD Meillä on niin huolehtivainen kiinteistönhuolto, että setä soitti tuossa viikko takaperin, että ettehän oo alle jääny kun katolta on tullut iso jäälohkare oven eteen.... Siitä vois vaikka kätevän isännän ottaa, jos se vaan ois ees millimetrin mun makuun mutkun ei ole :D

Otettiin tuossa parkkiksella perheiden välinen jalkapallomatsi. Sain lainaksi siskon lapsen, koska oma joukkueeni olisi muuten jäänyt varsin pieneksi. Hävittiin silti. Niitä harvoja hetkiä, kun miehen puuttuminen perheestä harmittaa. Karvas tappio urheilussa. Tosin mun joukkue karkasi kesken pelin ja kummipoika alkoi itkeä kun vein siltä pallon. Mutta hauskaa oli silti ja hiki tuli. Sitä ennen levittelin picnic-vilttini ja hörpittiin kahvit&croissantit&jäätelöt. Ihana kevät.

Siististi täytyy yrittää olla sisätiloissakin ja tajusin suihkussa, että lattiakaivo vetää vähän nihkeesti. Se on tietenkin muurattu kiinni, eli ei muuta kuin kodin putkimiestä sisuksiin. Jos sais sen hiivatin turvakorkin auki. En saanut. Tai no sain tyylilläni. Jo toinen hetki samalle päivälle kun olisi miestä kaivattu!! Prkl!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti