sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Hopotus: Sini tuplajynssäri

Pitkästä aikaa testaushommissa! Ja innosta piukeena tätä Tuplajynssäriä odotin. Ei tuo kylppärin pesu oo tämän emännän missään Kotitöiden Top 10:ssä. Ja sen kyllä huomaa.


Sini Tuplajynssäri sisältää kaksi tuotetta. Pienen harjan ja isomman Sinin varsiin sopivan harjaosan.


Isommalla harjalla vetelee näppärästi lattia- ja seinäpinnat. Muotoilun ansiosta sillä pystyy pesemään myös kalustejalkojen ympäriltä, mutta tämä ominaisuus ei minun kylppärissäni ollut tarpeellinen. Notkean, joka suuntaan taipuvan nivelen ansiosta se sujahtaa kyllä sukkelasti kalusteiden allekin. Sen sijaan jäin kaipaamaan pidempiä harjoja reunoihin. Nyt kävi niin, että kyllä vaan piti nöyrtyä tämänkin vekottimen jälkeenkin polvilleen ja hieroa käsijynssärillä nurkat, joihin harjat eivät kuitenkaan olleet yltäneet.Tuolle pikkujynssärille kyllä täydet pisteet. Pinkki pikkuapulainen kiitää laatan saumassa kuin pendolino raiteilla. Samoin sen päätyharjakset yltävät nurkkiinkin.


Loppusanoiksi voisin todeta tämän hyväksi tuotteeksi, joka kyllä juuriharjan ja lankamopin hakkaa kuusnolla. Ei ole jynssärin vaan jynssääjän vika, ettei saumoille ole näytetty minkäänlaista harjaa hetkeen: Kylpyhuonepesuaineen sijaan näille olisi varmaan pitänyt käyttää kloriittia. Ei Tuplajynssärikään kylpyhuoneen siivouksesta hauskaa tehnyt. Mutta nyt se on taas tehty vähäksi aikaa :)

Lisätietoja tuotteesta:
http://www.sinituote.fi/roosanauha
Lisätietoja Hopottamisesta:
www.hopottajat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti