perjantai 6. huhtikuuta 2012

Tukkaa

Mutta ainakin semmosen 10-15cm pidempi se on kuin ennen pidennyksiä. Ja sitähän siis leikattiin rajusti, pidennykset itessään yletti tisseihin asti. Mutta ne oli liian hurjat. Suorastaan säikyin, kun kotikampaajani niitä heilautteli :D Et jos tässä nyt ensin totutettelis tämmösellä tutummalla pituudella. Vähän kyllä pelkään, että näiden helppouteen ja ihanuuteen jää aikasta pahasti koukkuun... Varsinkin tämmöinen ei-tukka-ihminen, jonka mielestä se on "ihan hyvin" ollessaan vapaana tai ponkkarilla. Puolen litran muotovaahtoannostelun jälkeenkin pääni näyttää ihan samalta kuin lähtötilanteessa. En vaan osaa piste com. Tämmöstä ei tartte ees laitella. Sitku hommais vielä ne kihara-clipit ni ei tarttis väkertää juhliinkaan sitäkään vähää.... hmm...

Ja ainakin jos multa kysytään, niin just niin aidon näkönen kuin piti ollakin. Tosin aitohiustahan se onkin. Mutta ei mietitä sitä yhtään sen pidemmälle. Mä en halua tietää kenen köyhän intialaisnaisen tukka mun päässä killuu.

Aitohiuspidennyksiähän voi muuten kohdella samoin kuin omia. Mä ostin kyllä niille tarkoitettua hoitoainetta, aika helposti menee takkuun ja kuitenkin teippeihin pitäisi välttää hieromasta. En oo jaksanut saunaan mennessäkään väkertää mitään kosteaa pyyheliinaa hiusten suojaksi vaan ihan toiminut niinku ennenkin. Pesussa täytyy tietty vähän panostaa ettei voi tuosta vaan hierasta ja huuhdella, kun täytyy pujottautua teippien välistä päänahkaan. Älysin ruveta kuivaamaan hiukset hiustenkuivaajalla käydessäni illalla suihkussa/saunassa. Sen verran paksumpi tuo tukka nyt, että vaikka joka teipin välissä onkin rako juuri sitä varten, että kosteus pääsee päänahasta pois, niin tuntuu silti ettei kuiva ikinä. Ja vähänkin jos jää kosteaksi niin sitten yöllä ahistaa. Kattoo nyt sitte, onko tolla kohtelulla jotain vaikutusta teippien kestoon. Tähtäimessä on se Kreetan reissu 25.5., sinne aattelin ottaa pois, kun kuitenkin tulee pääasiassa lilluttua merivedessä ja auringossa ja peuhattua muksujen kanssa, niin ei tarttis sitte hipistellä pidennysten kanssa. Mut katotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti