sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäisenä maalataan...

Toiset maalaa munia, toiset pöytiä.
Mun olkkarin pöytä on ollut semmonen kerta-vuoteen-petsattava perintökalu mummolan vintistä. Se nyt on kulkenut mukana, kun ei raaski sijoittaa uuteenkaan. Nyt varsinkaan, kun "olohuoneemme" on oikeastaan vaan yläkerran aulatila ja väliaikainen ratkaisu. Ei tullut otettua kunnon ennen-kuvaa, mutta tässä sitä näkyy:

Ja tämmöinen siitä tuli. Keskeltä poikki ja maalia pintaan. Taustalla näkyy myös lastensängystä tuunattu sohvan virkaa toimittava pesä. Sohva tuohon koloon ei mahtuisi, ja muutenkin olen kyllästynyt koko sohviin, kun kissojen kanssa tahti on tyyliä sohva/vuosi. Ihan hyvin ajaa asiansa.

Laitetaampa kuva vielä pari viikkoa sitten maalaamastani tytön kirjoituspöydästä. Se on alunperin jostakin ilmaiseksi rohmuttu elämää nähnyt hökötys. Ovet ja laatikostot ovat kalustelevyä ja pinnassa ah-niin-ruma koivumelamiini. Sitä ei kuulemma voi maalata, mutta huvikseni nykäsin kolme vuotta sitten vaaleanpunaisen seinämaalin pintaan ja hyvin pysyi. Nyt ei sitten tarvinu muuta ku hierasta pahimmat liimatahrat ja pikkasen pintaa karheammaksi hiomapaperilla ja muutama kerros valkoista kalustemaalia. Vaihdoin samalla vetimet modernimpaan ilmeeseen. Metalliset ois olleet vielä modernimmat, mutta en raaskinut nuukana ihmisenä sijoittaa 3 euroa lisää kalliimpiin vetimiin tuommoseen vanhaan romuun :D

Pääsiäispyhien piikkiin  menee myös se, että pitkästä aikaa oli aikaa tarttua ompelukoneeseen ja surautin tämmösen hellehatun. Oikeastaan kyseessä on vasta testi, ensi viikolla aion shoppailla sitten tytön toivomaa angry birds -kangasta ja ommella hatun siitä. Helppoa ja hyvää :)
Rupes niin hatuttamaan, että pulpahti vielä toinenki heti perään:

1 kommentti: