keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Takatalvi

Vai voiko se olla vielä takatalvi, jos se ei ole missään vaiheessa päättynytkään?!
Tänä aamuna joka tapauksessa tiukasti lumi maassa ja -10 astetta pakkasta. Usch. Ihan ollaan pulkalla liikkujiksi taas siirrytty, fillaria turha kaivaa, vaikka se nyt jopa ois huollettu. Likka vaan painaa istuimessaan jo niin paljon, ettei ole enää viittinyt riskeerata sen yhden kuhmun jälkeen.

Ajokortti ois ihan kiva. Mut siis yli 2000 + auto + bensat + vakuutukset. Uaaggg. Kysyn vaan että m i s t ä nykynuoret noi rahat oikeen repii? Pitää kai ruveta säästämään jo omalle muksulle ni ei koe äitinsä "kohtaloa" ainakaan näiden autokapinoiden suhteen....

Takatalvi toi kyllä talvihorroksenkin takasin. Väsyttää ja tylsistyttää. Paista aurinko. NYYYYTTTT!!!!!

Hiuspidennyksistä uusia huomioita näin viiden käyttöpäivän jälkeen:
- Jos olisin tiennyt,että tukka jämähtää ekan pesun jälkeen lievälle laineelle, olisin jättänyt pidemmäksi. Noin niinkun muuten koen tuon laineisuuden vaan plussaksi, ite kun oon semmosta piikkisuoraa sarjaa.
- ÄLÄ laita teippejä enää korvan etupuolelle. Kotikampaajanikaan ei olisi laittanut, mutta mä halusin, koska muuten oma lyhyt tukka olisi jäänyt enemmän näkyviin. Mutta nämä etummaiset teipit on hankalat. Tukka ei taivu ponkkarille, aurinkolasit, pipot ja kaikkien semmoisten tukkavärkkien ja korvan lähellä toimiminen aiheuttaa ikäviä nippasuja. Varmaan liottelen noi etummaiset jo sitten aiemmin pois.
- Nukkuminen. En oikein osaa päättää. Joka toinen yö olen nukkunut kuin tukki ja joka toinen yö lähes nolla. Ja silloin teipit häiritsee. Päänahkaa muka kutittaa ja kiristää ja ahistaa ja kuumottaa. Tai sitten se johtuu siitä unettomuudessa pyöriskelystä.....

Nyt jos tsemppais ees sen verran, et vaihtais kissanhiekat ja panis saunan lämpenemään. Pääsiäisen vapaita odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti