torstai 19. huhtikuuta 2012

Punainen tupa ja perunamaa

Kevät se vaan tulla porskuttaa, vaikkakin näköjään lumen kera tänä vuonna...
Viiniä ja mansikkaa en sitten saanut onnistuneesti talvehtimaan autotallissa :((
Viinin kyllä aion hommata uuden, jos niitä jostain löytyy. Tykkäsin siitä ihan köynnöksenä, vaikkei rypälettä saisikaan tekemään. Täältä puutarha.comistahan me kimppatilauksia on tehty. Suosittelen myös tilaamaan puutarhuri-Juhan perjantaipostin, vaikkei nyt mikään vannoutunut viherpeukalo olisikaan (en minäkään), tyypillä on kiva tyyli kirjoittaa :)

Tänä vuonna tilasin 10 kpl tomaatintaimia (otin vähän kissatuholaisvaraa), hyvin tuntuvat viihtyvän, toiset amppelissa, toiset naapureiden puolella siihen asti, että ulkona tarkenee.

Sisko siivoili muutama viikko sitten jääkaappia ja löysi hienosti itäneitä perunoita, jotka minä tietysti rohmusin itselleni. Nyt on sitten perunamaakin odottelemassa alavien maiden hallanvaaran päättymistä. Kissojen kanssa oli jälleen kerran vähän erimielisyyksiä tästä puutarhanhoidontärkeydestä, niiden mielestä kun moinen vati on ihan selkeä saniteettitila.... Aluksi kasvatin niitä takassa (heh, uuniperunoita), mutta kun kärsivät ilmiselvästä valonpuutteesta niin kaivelin kaapeista kirppislöydön jonkun hiirihäkin (noku halpa oli...) kalterit suojaksi :)
Isältä saadut samettiruusun siemenet itivät parissa päivässä ja on jo koulittu pariinkin kertaan. Tässä vielä kuva tee-se-itse-minikasvihuoneesta by isäpappa. Näitäkin mulla oli viime kesänä partsilla, ja sain ne jopa kukkimaan.
Asunnonkatsojistakaan ei ole mitään kuulunut, niin että kait tässä tuvassa nyt saadaan vielä tovi maata kuopsuttaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti