maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kauhalla annettu


Kopioitu blogistani viiden vuoden takaa...
Torstai 27.12.2007
 Ja Herra Jumala sanoi: "Ei ole ihmisen hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle avun, joka on hänelle sopiva."
Blaah. Mulla alkoi ns. menkat. Ei muuten mitään, mutta kierukan ansiosta ei ole puoleen vuoteen mitään ollut niin ehdin jo tuudittautua tähän onneen ja autuuteen. Tosin löytyihän selitys reilun viikon takaiselle erehdyttävästi ovulaatiota muistuttaneelle toispuoleiselle vatsatuntemuksille. Tasan ei käy onnenlahjat. Toiset tekeevauvaa yötä päivää kaikki taikatemput käytössä, vaan sitkeässä on tuloksen saaminen. Minä jos oon viikon ilman pillereitä niin jo on kala koukussa. Tämä elimistö tahtoo lisääntyä ja täyttää maan! Siinähän tahtoo. Kirjailija unohti tästä tarinasta vain sen aatamin..
Me ollaan kyllä systerin kanssa joku Luojan maanantaikappale. Hätäpäisesti väsätty ihmisolento."Oho. Niitä meniki kaksi. Laitetaas kaikkea sit vähän lisää..."Perusasiat meni vielä hyvin. Molemmilla on kymmenen sormea ja varvasta ja nenät ja korvat paikoillaan. Mutta hienosäädössä tuli huolimattomuutta."Tästä vähän tulehdussoluja kehoa puolustamaan...noiiiiinnn."Moka. Niistä suurin osa holahti vain toiselle omia niveliään nakertamaan."Tästä sukusoluja, tyttöpuolisiahan ne tais olla...noiiiiinnn"Moka. Vaakakuppi tais kallistua enempi toisen puolelle. Sen vähemmän lisääntymishaluisen.Sitten persoonallisuuden vuoro."Tunneälyä ja sosiaalista lahjakkuutta reilusti...noiiiinnn"Moka. Taas mätkähti suurin osa vain toiselle, ja tämä tarvitsi tukiopetusta jo sormilla laskemiseen."Ai niin, loogista ajattelua tarvitaan myös. Noiiiiinn."Moka. Toisen ihmissuhdeongelmissa riittääkiin pohdiskeltavaa eikä logiikka meinaa riittää...Yhdessä olisimme n. 95kg normaali nainen. Suvun naisia, pitkiä ja rotevia tai pulskahkoja, kun katsoo, niin ei lainkaan mahdoton ajatus. Kuulemma olemme erimunaisia, mutta todisteet kyllä puhuisivat enemmän sen puolesta, että kaikki pantiin puoliksi. Tai siis jaettiin, tasan ne ei mennyt.

Tänään saatiin taas uusi tauti sukuun, seuraavaan sukupolveen tosin. Ja sille samalle tyypille jolla on jo kaksi vaivaa ennestään! Eikö ny kellekään muulle mahdu! Kyllä nyt Jumala kuuli pikkasen väärin sen rukouksen, se seitsemän oikein piti olla lottokupongissa, eikä potilastietolomakkeissa!
Musta huumori joo. Nyt ihan vaan rupee jo vituttamaan ja surettamaan. Kaiken maailman paskiaiset täällä pörrää ja pärisee jostain paikallispolitiikan pilkkuvirheestä, mutta hyvät ja kiltit saa lisää kuraa niskaan. Se kun syö aina niitä muitakin resursseja, kuten rahaa.
Kuten sanottu, köyhyys periytyy... synonyymi löytyy sanakirjan kohdasta autoimmuunisairaudet.

Ai niin. Sille "Viulunsoittajalle" vielä semmonen pikkujuttu, että se mun elimistö tahtoo vieläkin raskautua...
Ookkonää ny ihan nukuksissa sielä?!!!?

1 kommentti:

  1. Minkä sairauden pieni sai...? :( Yleensä sitä kyllä osuu kohdalle ihan normaaleille ihmisille vaikka ja mitä, ja ne, jotka vaan puuhaa mitä huvittaa, saa kaiken ku sossun tiskiltä konsanaan. Ehkä just siks... Ei huolta huomisesta, huh hah hei...

    VastaaPoista